Trump'ın eşinden cinsel taciz savunması

Düzenleyen:
Trump'ın eşinden cinsel taciz savunması

DÜNYA Haberleri

ABD Başkan adayı Donald Trump’ın eşi Melania Trump, eşini cinsel tacizle suçlayan kadınların yalan söylediğini savundu.

BBC Türkçe’nin haberine göre CNN’in canlı yayınında konuşan Melania Trump, eşinin kadınlarla ilgili sözlerinin ortaya çıktığı ses kaydının kabul edilemez olarak tanımladı; ancak Trump’ın yorumlarının tanıdığı adamı temsil etmediğini belirtti.

"KOCAMA İNANIYORUM"
Eşini ‘centilmen’ olarak tanımlayan Melania, Cumhuriyetçi adayın kampanyasına Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton ile ABD medyasının zarar vermek istediğini vurguladı: “Kocama inanıyorum. Kocam iyi biri ve bir centilmen; böyle bir şeyi asla yapmaz.”

Melania Trump, kadınların kocasına kendisinin önünde telefon numaralarını vermeye çalışarak uygunsuz davranmakla da suçladı.

NE OLMUŞTU?
2005 yılında bir TV programı öncesinde Trump’a ait bir ses kaydı ortaya çıkmış; Trump burada kadınlar hakkında, “Yıldız olduğun zaman kadınlara her şeyi yapabilirsin. Onları vajinasından kavrayacaksın” ifadelerini kullanmıştı.

ABD’nin köklü gazetelerinden New York Times’a konuşan bir kadın, Trump’ın bir uçuş sırasında memelerine dokunduğunu ve elini eteğinin altına sokmaya çalıştığını söylemişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...