Van'daki terör operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Van'daki terör operasyonunda 2 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Van'da polisin PKK/KCK terör örgütünün milis yapılanmasına yönelik 12 ayrı adrese eş zamanlı yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklanırken, 1 kişi savcılıkça, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Van Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli çalışma yapan Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, PKK/KCK terör örgütünün milis yapılanmasının kentteki faliyetlerinin deşifresine yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında 5 Ekim'de sabah saat 05.00'te 12 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda N.İ., D.A., F.Y., N.H., A.Ç, E.D. ve D.İ. gözaltına alındı. Sorgularını ardından savcılığa çıkartılan F.İ. serbest bırakılırken, tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkartılan A.Ç. ve N.İ. tutuklandı. E.D., N.H., D.İ. ve D.A. ise adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...