Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nazifoğlu: Bruma ve Muslera'ya teklifler var

Düzenleyen:
Nazifoğlu: Bruma ve Muslera'ya teklifler var

SPOR Haberleri

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, "Bizim UEFA'da 60 milyon Euro'luk bütçemiz vardı. Şimdi 5 milyon Euro kotamız var. Kolay değil bizden oyuncu almak." dedi.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Nazifoğlu, Sneijder'in Nazifoğlu, Muslera ve Bruma için de teklifler olduğunu ancak Galatasaray'dan oyuncu almanın zor olduğunu ifade etti.

Galatasaray'daki birlik ve beraberlik havasının ummadıkları şekilde üst seviyeye çıktığını dile getiren Nazifoğlu, "Epeydir görüşemiyoruz transfer bittiğinden beri. Sizlere olumlu bir katkımın olabilmsi için bu toplantıya sizleri davet ettik. Her türlü soruyu sorabilirsiniz. 7 hafta geçti takımdaki kardeşlik ve birlik olgusu bizim bile ummadığımız zirveye ulaştı" dedi.

"MİLLİ TAKIMA ADAM YOLLUYORUZ, SAKATLANIYOR"

Milli takımlarından sakat dönen oyuncular hakkında da konuşan Nazifoğlu, "Milli takım arasındaki maçlardan sonra bizim uzun yıllardır gözlemlediğimiz bir şey olduğu için Milli aralardan sonra takımımıziyi oynuyor. O yüzden Trabzonspor maçında görürsünüz dedim. Maça gelirsek çok koşacağız çok mücadele edeceğiz ve kazanacağız. Ben burada taraftarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Trabzonspor maçında 50.000 aslanı Arena'da görmek istiyoruz. Galatasaray'ımız için bir süre daha stada gelirken kisorunlara katlanmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

"DE JONG TEMPOYA UYMAKTA ZORLANDI"

De Jong'un son durumu hakkında da konuşan Nazifoğlu, "De Jong son maçında 18'deydi. Oynayabilecek durumda. Her zaman yaptığım gibi açık konuşacağım. MLS temposu çok düşük. O ligden buraya gelince kaslarında zorlanmalar oldu. Bizimde onu bazı programlara almamız gerekti. Sakatlığı geçti kondisyon problemi kaldı. Oynatıp oynatmamak hocamızın kararıdır" ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerin durumu hakkında da konuşan Nazifoğlu, "Yapacak bir şeyimiz yok. Milli takımımızda sakatlanıyorlar sonra geri yolluyorlar Milli takımların işi bitiyor hiç kimse ilgilenmiyor. Milli takımlarda sakatlanan oyunculara Federasyonların da ilgi göstermesi gerekiyor. Sakatlıklarımızın hepsi bitti. Bir tek Sigthorsson'un sinir ucunda problemi var. Gerisi hocamızın problemidir. Lig de uzun kadromuz da zengin sakatlıklar elbette olacaktır" şeklinde konuştu.

"SNEIJDER BU HAFTA 45 DAKİKA OYNAYABİLECEK DURUMDA "

Sneijder'in Trabzonspor maçında 45 dakika oynayabilecek durumda olduğunu vurgulayan Nazifoğlu, "Sneijder tedavisini Holanda'da sürdürüyor. Bu akşam İstanbul'a gelecek. Bu hafta doktorunun bana demiş olduğuna göre 45 dakikayı çok rahat çıkartabilir" dedi.

Genel Kurul hakkında da konuşan Nazifoğlu, "Başkanın duruşu, görüşü nedir bilemem. Onun da yarın sizlerle 11'de basın toplantısı olacak. Biz divan kurulundan çıkacak kötü bir sonuçla etkilenmeyiz bu olaylardan. Biz ayın 22'sini bekliyoruz. Florya tabii ki satılmasın ben de istemem. Ancak bazen böyle şeyler olabiliyor. Şimdi 1,5 milyara ulaşmış bir borç var bunların bir an önce ödenmesi gerekiyor. Önceden ödenmesi gerekirdi" ifadelerini kullandı.

BRUMA VE MUSLERA KONUSU

Bruma ve Muslera için teklifler olduğunu dile getiren Nazifoğlu, "Ben bazı basın ortamlarında görüyorum. Bizim UEFA'da 60 milyon Euro'luk bir bütçemiz vardı. Şimdi 5 milyon Euro kotamız var. Muslera ve Bruma'ya teklif yapmak isteyen buyursun gelsin yapsın. Kolay değil. bizden oyuncu almak" dedi.

Trabzonspor karşısında daha etkili bir performans sergilemek istediklerini ifade eden Nazifoğlu, "Biz bazen ilk yarı kötü ikinci yarı iyi oynuyoruz bazen de tam tersi ben bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bunu teknik kadroyla analiz ettiğimiz zaman ben bunun %90 psikolojik olduğuna inandığımı söyledim. Ben bu psikolojik çemberi de bu hafta aşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Ocak ayındaki transfer çalışmaları hakkında da konuşan Nazifoğlu, "En yakın Ocak'ta başlayacak bu olay. Bazı yerlerde sakatlarımız vardı onlar iyileştiler. Şu an birşey dememiz faydalı olmaz. Ocak ayında çok daha rahat konuşabiliriz. Transfer olsun diye transfer yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

"YAYIN İHALESİNDE FENERBAHÇE İLE AYNI GÖRÜŞTEYİM"

Yayın ihalesinde Fenerbahçe ile aynı düşüncede olduğunu ifade eden Nazifoğlu,"Şahsi görüşüm Fenerbahçe'nin görüşü ile aynı. Ama bu benim görüşüm sadece yanlış anlaşılmasın. Burada çok yüksek rakamlar konuşuluyor 600 bin dolarlardan bahsediliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın daha fazla katma değer verdiği ortada. Ben aynı fikirdeyim diyorum ama bunun sahada uygulanabilirliği yok. Aslan payını biz ve Fenerbahçe'nin alması haksızlık olur, 18 takım var. Ancak gerçek Fenerbahçe ve Galatasaray'ın havuza katkısının çok yüksek olması." ifadelerini kullandı.

YAYINCI KURULUŞ BİZİ DOĞRUYOR!

Yayıncı kuruluştaki Tümer Metin Ve Metin Tekin hakkında da konuşan Nazifoğlu, "Yayıncı kuruluşta maalesef Galatasaray doğranıyor. Ben Yayıncı kuruluşta iki tane Beşiktaşlı'nın olmasını kınıyorum. Zaten oradaki bir arkadaş G.Saray düşmanıdır yani oradaki yapı düzgün bir yapı değildir bunun değişmesi gerek" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...