Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup Napoli maçında yok

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup Napoli maçında yok

GÜNDEM Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam zorlu Napoli deplasmanında mücadele edecek olan Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup bu maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Şenol Güneş yıldız oyuncuya Napoli kafilesinde yer vermedi. Oğuzhan'ın yokluğunda Beşiktaş'ın hücum hattında Anderson Talisca'nın görev alması bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın akşam Napoli deplasmanında olacak Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'un, sakatlığının tam olarak geçmemesi sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyeceği öğrenildi. Oğuzhan, bu nedenle Napoli maçı için İtalya'ya giden Beşiktaş kafilesinde yer almadı.

Ağrıları azalmadı
Geçtiğimiz hafta takımla birlikte idmanlara çıkamayan ve son iki günde idmanda denenen 24 yaşındaki oyuncunun ağrılarının azalmadığı ve teknik direktör Şenol Güneş'in kulüp doktorlarıyla yaptığı görüşmelerin ardından Oğuzhan'ın kafileye dahil edilmeme kararının alındığı belirtildi.

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup Napoli maçında yok

Milli futbolcunun yokluğunda teknik direktör Güneş'in Talisca'yı hücum hattının merkezinde kullanması bekleniyor. Öte yandan UEFA listesine dahil edilmeyen Ömer Şişmanoğlu ve Aras Özbiliz de karşılaşmada forma giyemeyecek. 

 

Siyah Beyazlılar maçtan önceki son idmanını yerel saatle 20.30'da karşılaşmanın oynanacağı San Paolo Stadı'nda yapacak. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...