Lens Manchester United maçında forma giyemeyecek

Düzenleyen:
Lens Manchester United maçında forma giyemeyecek

SPOR Haberleri

Manchester United'a konuk olacak Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Jeremain Lens, zorlu mücadelede kesin olarak forma giyemeyecek.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında perşembe akşamı Old Trafford'da Manchester United'a konuk olacak Fenerbahçe'de sakat futbolcuların durumu can sıkıyor.

KÖTÜ HABER GELDİ

Sarı-Lacivertliler'e sakatlıkları bulunan Fernandao, Ozan Tufan ve Salih Uçan'ın yanı sıra, Feyenoord maçında aldığı darbe sonrası formasından uzak kalan Jeremain Lens'ten de kötü haber geldi.

Osmanlıspor ve Alanyaspor'a karşı forma giyemeyen 28 yaşındaki futbolcu, takımın bugün yaptığı antrenmanda da yer almadı. Hollandalı yıldızın ağrılarının geçmediği ve bu nedenle İngiltere kafilesinde yer almayacağı öğrenildi.

SOW'UN DURUMU DA BELİRSİZ

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan bir başka isim olan Moussa Sow içinse seferberlik sürüyor. Kasığındaki ağrısı devam eden Senegalli golcü, bugün gerçekleştirilen antrenmanda kendisini denedi. Yarın bir kez daha denenecek Sow'un, kafileyle birlikte İngiltere'ye gitmesi bekleniyor. Ancak maç kadrosunda olup olmayacağı maç saatinde belli olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...