Bayer Leverkusen ile Tottenham 0-0 berabere kaldı

Düzenleyen:
Bayer Leverkusen ile Tottenham 0-0 berabere kaldı

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Bayer Leverkusen ile Tottenham 0-0 berabere kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. haftada Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Bayer Leverkusen ile Tottenham karşı karşıya geldi. BayArena'da oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle bitti.

ATAK VAR GOL YOK

Maç boyunca konuk ekip Tottenham, Leverkusen'e göre maçın kontrolünü daha fazla elinde tuttu. Topla oynama yüzdesinde yüzde 16 bir farkla önde olan ve 130 başarılı pas daha fazla yapan Tottenham, bunu pozisyona dönüştüremedi. Leverkusen, daha fazla pozisyona girmeyi başarırken, golü bulamadı. Maç sonunda Leverkusen'in 5, Tottenham'ın 1 şutu kaleyi bulurken yıldız kaleciler Bernd Leno ile Hugo Lloris gole izin vermedi.

SÜPER LİG VE DÜNYA LİGLERİNDEN MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
Leverkusen'de Türk milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, 46 dakika oyunda kalırken yerini Julian Baumgartlinger'e bıraktı.

Öte yandan, grubun diğer maçında CSKA Moskova ile Monaco, Stadion CSKA'da 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin gollerini 34. dakikada Lacina Traore ile 87. dakikada Bernardo Silva attı.

Bu sonuçların ardından grupta Monaco 5 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Tottenham, 4 puan ile ikinci, Leverkusen 3 maçta 3 beraberlik ile 3'üncü, CSKA Moskova ise 2 puan ile son sırada yer aldı.

Grubun 4. haftasında, bu hafta oynanan maçların aynısı bu kez konuk ekiplerin sahasında oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...