Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hülya Avşar Cannes'da kırmızı halıda yürüdü

Hülya Avşar Cannes'da kırmızı halıda yürüdü

GÜNDEM Haberleri

Türk sinemasının ünlü ismi Hülya Avşar, 66. Cannes Film Festivali'nde, bu yıl ''kırmızı halıda'' yürüyen dünyaca ünlü yıldızlar arasında yerini aldı.

Türk sinemasının nbsp;ünlü ismi Hülya Avşar, 66. Cannes Film Festivali'nde, bu yıl ''kırmızı halıda'' yürüyen dünyaca ünlü yıldızlar arasında yerini aldı. Ünlü bir mücevher markasının ''Türkiye tanıtım elçisi'' olarak festivale katılan Avşar, ''kırmızı halı'' geçidi sırasında güzelliğiyle dikkati çekti. Sanatçı Hülya Avşar, festivalde Türk standını ziyareti sırasında AA muhabirinin sorularını yanıtladı. ''Türkiye tanıtım elçisi'' olduğu mücevher markasının genel tanıtımı için bu yıl festivale geldiğini belirten Afşar, ''Buraya gelmişken Türk standını ziyaret etmek benim için çok keyifli oldu. Standımızın yeri çok güzel, burada Türklerle birlikte olmak çok keyifli. Cannes'da festivalin organizasyonuyla ilgili detayları daha iyi görmek imkanına sahip oldum'' dedi. Bu yıl festivalde Türk filmi olmamasına üzüldüğünü ifade eden Avşar, ''Türk filmi olması gerekirdi. Allah'tan Nuri Bilge Ceylan ve Fatih Akınlar bizim buralarda yüzümü güldürüyor'' ifadesini kullandı. ''Daha önce de festivale geldiğini ancak bu kadar içine girmediğini'' söyleyen Avşar, ''Daha önce uzaktan takip etmiştim. Organizasyon çok güzel, kırmızı halıda yürümek bile çok keyifliydi. İnsanları yormadan bu organizasyonu yapıyorlar. Kim olduğum bilinmediği halde çok ilgi ve saygı gördüm. Fransız basının ilgisini görmek kadın ve sanatçı olarak hoşuma gitti'' diye konuştu. Festivalde yarışmaya katılan bir Amerikan filmi seyrettiğini dile getiren Avşar, ''Burada film seyretmek çok kolay olmuyor, çok konsantre olamıyor insan. Ancak öne çıkan filmleri zaman içinde seyrediyorum'' dedi. nbsp;CANNES (AA) nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...