Şenol Güneş'in zor tercihi

Şenol Güneş'in zor tercihi

SPOR Haberleri

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi arenasında farklı 11'ler kullanmayı tercih eden Şenol Güneş, zorlu Napoli karşılaşması öncesi üç pozisyon için henüz kararını veremedi.

Üç haftadır forma giymeyen Gökhan Gönül'ün yokluğunda Andreas Beck iyi bir çıkış yakaladı. Kayserispor deplasmanında üç puanı getiren golün asistini yapan Alman futbolcu, sağ bek için ilk aday konumunda. Orta sahada son iki karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Necip Uysal'ın ise formasını sakatlığı düzelen Gökhan İnler'e teslim etmesi büyük ihtimal. Tecrübeli teknik adamın forvette Aboubakar'a mı yoksa Cenk'e mi şans tanıyacağı bir diğer bilinmez durumunda.

'SIFIR RİSK' EMRİ
Beşiktaş'ın Napoli'nin stadı San Paolo'da yaptığı son taktik çalışmaya, Şenol Güneş'in talimatları damga vurdu. Güneş, idman öncesi etrafında topladığı öğrencilerine, "Sıfır risk alarak ve hızlı oynamanızı istiyorum" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...