'Suçlama değil, özeleştiri yapmış'

'Suçlama değil, özeleştiri yapmış'

SPOR Haberleri

Dick Advocaat’ın açıklamalarını İngilizce dinleyen Fenerbahçe yönetimi, “Suçlama değil, özeleştiri yapmış” kararına vardı

Alanyaspor maçı sonrası Advocaat'ın yönetim ve futbolcuları eleştiren açıklamaları dikkat çekmişti. Fenerbahçe yönetimi; Hollandalı'nın basın toplantısının videosunu izleyerek, hocanın İngilizce olarak ne söylediği tek tek dinlendi. Bu dinlemenin ardından sözlerin tamamen özeleştiri amaçlı olduğu, yönetimi ve futbolcuları suçlarken teknik ekibi de içine katarak "Hepimizin daha çok çalışması lazım" şeklinde ifadeler kullandığı kaydedildi.

ACİL DURUMLARDA GİTMEZ!
Advocaat'ın milli aralarda ülkesine gitmesiyle ilgili konu ise yönetimde görüşülmedi. Sarı-lacivertli kurmayların "Sözleşmeden doğan böyle bir hakkı var. Bunu bize göreve gelmeden söyledi. Sadece önemli maçlar öncesinde burada olmasını rica edebiliriz. Zaten acil bir durum olursa, kendisi görevinin başında kalacak kadar bilinçli ve işine sahip çıkan bir adam" ifadelerini kullandığı öğrenildi. F.Bahçe'nin 20 Kasım'da G.Saray'la oynayacağı maç, milli takımın 12 Kasım'da Kosova ile oynayacağı karşılaşmanın sonrasına denk geliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...