Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muslera: Bu kadar kupa kazanmayı beklemiyordum

Muslera: Bu kadar kupa kazanmayı beklemiyordum

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın sahada ve taraftarın gönlünde 1 numarası olan Muslera, GS TV'ye verdiği röportajda "İlk geldiğim gün buraya kupalar kazanmak için geldiğimi söylemiştim. Bu kadar kupa kazanmayı ben de beklemiyordum. 10 kupa da benim için çok özeldi" diye konuştu.

İşte Muslera'nın söyleşinden satır başları:
"Milli takım maçları benim için çok yorucu oluyor. Son maçımızı Kolombiya'daydı. Bir saatte Panama'ya geçtim, 4 saat aktarma bekledim, İstanbul'a da 14 saatte geldim. Bu sene çok iyi bir kadromuz var. Oynadığımız oyundan da inanılmaz zevk alıyorum. Keşke Trabzonspor maçında TT Arena'da 50 bin değil 100 bin kişi olabilse..."
"Sosyal medya ile aram iyi ve takip ediyorum. Taraftarımızın yaptıkları görselleri ve şakaları görüyorum. Hepsi çok komik. Futbolun içinde gol atmak, asist yapmak, çalım atmak var. Her ne yaparsam rakibe saygım kaybolmuyor."

TAFFAREL'E DANSLA SELAM
Süper Kupa'daki penaltı kurtarışı sonra hissettiklerim televizyonda çok net gözüktü. Çok yorgundum... 120 dakika ve penaltılardan sonra koşmaya halim yoktu. Bu nedenle Brezilya dansı yapmayı tercih ettim. Böylece beni yıllarca çalıştıran hocam- Taffarel'i de hatırlamış oldum.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...