Mourinho dipte

Mourinho dipte

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin yarın karşılaşacağı rakibi Manchester United, Liverpool deplasmanından puan çıkarmasına karşın Jose Mourinho'nun baş ağrısı dinmedi.

Kariyerindeki ilk 8 maçlar baz alındığında topladığı 14 puanla son 15 yılın en kötü derecesini alan Mourinho, yalnızca Portekiz ekibi Leiria'da bu puanın altında kalmıştı. ManU, Premier Lig'de 19 puanlı lider M.City ve Arsenal'in 5 puan gerisinde 7. sırada yer alıyor. Avrupa Ligi'nde ise 3 puanla 3. sırada.

TERSTEN REKOR KIRDI
Manchester United, Liverpool deplasmanından 0-0'lık eşitlikle ayrılsa da kulüp tarihine geçecek bir performansa da imza attı. Kulübün Premier Lig tarihindeki en düşük topla oynama yüzdesiyle maçı tamamlayan Mourinho'nun öğrencileri, maçın yalnızca yüzde 33'ünde topa sahip oldu ve yüzde 67 oranında topu Liverpool'a teslim etti.

OLD TRAFFORD'UN YASAK LİSTESİ
F.Bahçe, M.United maçı öncesi taraftarına önemli bir duyuru yaptı. Karşılaşmanın UEFA tarafından "Yüksek Rizikolu Maç" statüsüne alındığını duyuran kulüp stada girişi yasak olan öğeleri tek tek sıraladı. İşte yasaklar listesi:

 Alkol
 Teneke içecek
 Laptop
 Tablet
 Karton içecek
 Bardak
 Cam şişe
 Termos
 Plastik şişe
 500 ml'den fazla su
 Havalı korna
 Bebek arabası
 Kamera
 Dart oku
 Fişekmaytap
 Bıçak-tabanca
 Büyük valiz ve çanta
 Katlanmayan şemsiye
 2mx1m ölçülerinden büyük pankart
 Sopa-çubuk
 Radyo, sis-gaz bombası
 Uzun lensli fotoğraf makinası
 Alet takımı
 Sigara-elektronik sigara.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...