Tarabya’ya ‘Artı’ proje!

Düzenleyen:
Tarabya’ya ‘Artı’ proje!

Ekonomi Haberleri

Irmak İnşaat ve Akka Grup’un bir araya gelmesiyle kurulan Açı İş Ortaklığı’nın ilk projesi ‘Artı Trabya’ görücüye çıktı.

Önder Çelik İSTANBUL

İstanbul Tarabya’da hayata geçirilen proje, toplam 700 konut ve 7 etaptan oluşuyor. Açı İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Alp, 2018’den başlamak üzere 5 yıl içinde tamamlanacak projenin toplam maliyetinin 85 milyon dolar olduğunu ifade etti. Alp, “Metrekare başlangıç fiyatlarımız 3 bin 500 dolar seviyesinde olacak. Proje bittiğinde toplam ciromuz 110 milyon dolara ulaşacak. 5 yılın sonunda 3 bin 500 kişinin yaşadığı sağlıklı ve yeşil konutlar inşa edeceğiz” dedi. Projede tam donanımlı sığınak alanlarının bulunduğuna işaret eden Ozan Alp, kentsel dönüşüm kapsamında yeni projeler geliştireceklerini ifade etti. Alp, hükûmetin attığı adımlarla 2017’nin başından itibaren sektörde her şeyin daha iyiye gideceğini kaydetti. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...