Necdet Özel, Askeri Lise'yi denetledi

Necdet Özel, Askeri Lise'yi denetledi

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Işıklar Askeri Hava Lisesi'ni denetledi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Işıklar Askeri Hava Lisesi'ni denetledi, harp Akademileri Komutanlığı tarafından yapılan Yıldız-2013 Müşterek Harp Oyunu Gözlemci Günü'ne katıldı. nbsp;
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özey, Işıklar Askeri Hava Lisesi'nde eğitim ve sosyal faaliyetleri yerinde denetledi. Özel, denetleme sonrasında öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi.
Özel ve beraberindeki komutanlar, Harp Akademileri Komutanlığında icra edilen YILDIZ-2013 Müşterek Harp Oyunu gözlemci gününe katıldı.
Jenerik bir senaryo dahilinde icra edilen Müşterek Harp Oyununa; Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, İçişleri, Milli Savunma, Sağlık, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıkları ile çok sayıda resmi ve sivil kurum ve kuruluşlardan temsilciler ilk defa katıldı. nbsp;ANKARA (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...