Mesut Özil'in akıbeti belli oldu

Düzenleyen:
Mesut Özil'in akıbeti belli oldu

SPOR Haberleri

Arsenal'in menajeri Arsene Wenger, Swansea'yi 3-2 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından Mesut Özil'in takımda kalmak istediğini duyurdu.

Mesut Özil'in Arsenal'den ayrılmak istediği ve tekliflerin olduğu iddiasına Fransız menajer Arsene Wenger açıklık getirdi.

Mesut Özil'in takımda kalacağına inandığı dile getiren Wenger, "İkna etmeye ihtiyacımızın olduğunu düşünmüyorum. Mesut takımda kalmak istiyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"TAKIMDA TUTMAK İSTİYORUZ"

Mesut Özil'in takımla 2018'e kadar sözleşmesi olduğunu ve iyileştirme istediğini bilen Arsene Wenger, "Bu sadece parayla ilgili değil. Arsenal kupayı kazanabilir ve bunu göstermeliyiz. Ligde Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham ve Chelsea gibi kulüplerle mücadele ediyoruz. Hiçbir şey için garanti yok. En iyi oyuncularımızı takımda tutmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"FANTASTİK BİR STİLİ VAR"

Alman orta sahanın her gün oyun kurma konusunda kendisini geliştirdiğini ifade eden Fransız teknik adam, "Mesut'un çok fantastik bir stili var ve harika asistler yapıyor. Pozisyonuna göre sonuça çok etki ediyor ve farklı birçok repertuara sahip"dedi.

Real Madrid'ten 2013 yılında Arsenal'e 47 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Mesut Özil'in, İngiliz kulübüyle sözleşmesi 2018'de bitiyor. (Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...