Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK korucuları taşıyan minibüsü taradı: 2 şehit, 6 yaralı

Düzenleyen:
PKK korucuları taşıyan minibüsü taradı: 2 şehit, 6 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristler korucuları taşıyan minibüsü roketatar ve uzun namlulu silahlarla taradı, 2 korucu şehit oldu, 6 korucu da yaralandı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristler tarafından korucuları taşıyan minibüse roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu 2 korucu şehit oldu, 6 korucu da yaralandı. Bölgede helikopter destekli operasyon başlatıldı.

PKK'LILAR KORUCULARI TAŞIYAN MİNİBÜSÜ TARADI

Olay, Kulp-Lice karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir grup PKK'lı terörist tarafından Üçdamlar köyünün korucularını taşıyan minibüse roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda, 1'i yanarak olmak üzere, 2 korucu olay yerinde şehit olurken, 6 korucu yaralandı. Yaralılar, helikopterle getirildikleri 7. Kolordu Komutanlığı pistinden ambulansla eski Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Şehit olan korucuların isimlerinin Hikmet Kartal ve Resul Göçer olduğu öğrenildi.

OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırının ardından bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. 7. Kolordu Komutanlığı'ndan kalkan Kobra tipi helikopterlerin havadan destek verdiği operasyon sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...