Nihat Doğan ile Mihraç Ural sosyal medyada birbirine girdi

Düzenleyen:
Nihat Doğan ile Mihraç Ural sosyal medyada birbirine girdi

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medya hesabından Suriye Mukavemeti Lideri Mihraç Ural ile sert bir tartışmaya tutuşan Nihat Doğan, "Ben gelene kadar öleyim falan deme köpek senin canını ben alacağım" dedi.

Suriye Mukavemeti Lideri Mihraç Ural ile son dönemlerde Kurtlar Vadisi'ne açtığı savaşla adından söz ettiren türkücü Nihat Doğan Twitter'da kapıştı.

"KARŞIMIZA ÇIKSANA P.ZEVENK"

Geçtiğimiz Mart ayında da yaşanan tartışma Nihat Doğan'ın, Mihraç Ural'a "Esed şerefsizinin ibrikçisi, sana Suriye'ye gireceğiz demiştim bak girdik. Hadi karşımıza çıksana p.zevenk korkak köpek" yazmasıyla tekrar başladı.

"IRZ DÜŞMANI REZİL DÖNME"

Türkücü Nihat Doğan'ın bu mesajına Mihraç Ural "Mafya sürtüğü, ırz düşmanı, rezil kişi ben elde silahımla vatanımı savunuyorum ya sen nerde sürtüyorsun hangi seviyesiz. Bir daha söylüyorum sen dönmesin (Türkleşmiş Kürt) aslını inkar eden haramzade kişi TSK asla Türkiye'yi temsil etmez; NATO. Ahlaksız faşist diktatör RTE kuklası, sen adam olsan elde silah Türkmen dağına gelirdin ağzı bozuk erkete. Şimdi nerdesin?" şeklinde cevap verdi.

"SENİN CANINI BEN ALACAĞIM"

Tartışma karşılıklı hakaretlerle devam ederken Nihat Doğan "Bu işler garip mazlum çoluk çocuğun kafasına varil bombası yağdırmakla olmuyormuş değil mi köpek? Halep'e kadar gireceğiz bekle. Dedelerimizin toprağı olan Dabık'tayız gelsene katil Esed'in ibrikçisi. Aylan bebeklerin Ümran bebeklerin öcünü almaya geldik. Gerçek Kürt benim. Yıllarca Markist ayağına yatıp ABD'nin köpeği Biji Obamacı dinsiz Kürtler Kürt değil Mihraç. Topunuz gelin. Dabık'ı geri aldık sabah da Musul'a giriyoruz 3-5 ay sonra Şam'dayız. Esed'e söyle kocası İran da Putin de kurtaramayacak onu. Ben gelene kadar öleyim falan deme köpek senin canını ben alacağım" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...