Tankerden yakıt yerine kaçak sigara çıktı

Tankerden yakıt yerine kaçak sigara çıktı

YAŞAM Haberleri

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde bir kamyon ve kamyona bağlı tankerde yapılan aramada, yakıt yerine 78 bin 690 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde bir kamyon ve kamyona bağlı tankerde yapılan aramada, 78 bin 690 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. nbsp;Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürüttüğü çalışmalar neticesinde Ahmetli ilçesinde doğu illerinden geldiği tespit edilen bir kamyon ve kamyona bağlı tanker durduruldu. Tankerde yapılan aramada zulalanmış vaziyette çeşitli markalarda 78 bin 690 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınan S.İ. isimli şahıs, adli mercilere sevk edildi. nbsp;MANİSA (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...