Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erkek arkadaşına sinirlenen genç kadın bunu yaptı!

Düzenleyen:
Erkek arkadaşına sinirlenen genç kadın bunu yaptı!

YAŞAM Haberleri

​Eskişehir’de birlikte yaşadığı erkek arkadaşına sinirlenen 26 yaşındaki kadın bir apartmanın 3’üncü katına çıkarak intihara teşebbüs etti.

Alınan bilgiye göre Serpil K., (26), birlikte yaşadığı erkek arkadaşı ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışma sonrasında erkek arkadaşı tarafından darp edildiği ileri sürülen Serpil K., bir süre sonra Kurtuluş mahallesinde bulunan boş apartmanın 3’üncü katına çıkarak intihara teşebbüs etti. Genç kadını çatıda gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yeri gelen itfaiye ekipleri, branda açarak Serpil K.’ın atlama ihtimaline karşı önlem aldı. Ardından polis ekipleri genç kadının dalgınlığından yararlanarak içeriye çekmeyi başardı. Serpil K., sağlık ekipleri tarafından sağlık kontrollerinin yapılması için Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekiplerinin konuyla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi. 
Erkek arkadaşına sinirlenen genç kadın bunu yaptı!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...