Fenerbahçe'ye havada 2. şok!

Düzenleyen:
Fenerbahçe'ye havada 2. şok!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin bugün iniş yapması beklenen Manchester Havalimanı'ndaki iki pistten birinin, bugün iniş yapan British Airways'e ait bir uçağın kaza yapması sonucu kapatıldı.

Fenerbahçe'nin bugün iniş yapması beklenen Manchester Havalimanı'ndaki iki pistten birinin, bugün iniş yapanBritish Airways'e ait bir uçağın kaza yapması sonucu kapatıldığı ve tüm iniş kalkışların tek pistten yapıldığı belirtildi. Budapeşte'ye zorunlu iniş yapmak durumunda kalan Sarı Lacivertliler'e bir engel de İngiltere'den geldi. Kafilenin inmesi planlanan Manchester Havaalanı'nda gerçekleşen ufak çaplı bir kaza yüzünden havaalanının 1 pisti kullanıma kapandı.

Türkiye saati ile 13.30 civarında gerçekleşen kazada British Airways'a ait bir uçağın, iniş yaparken burnunu yere sürtmesinden ötürü hasar gördüğü ve parçaların çevreye saçıldığı öğrenildi.

2 pisti bulunan havalimanının tek pistinin kapatılmasının ardından bekleyen uçakların en az 45 dakika rötar yapacağı öngörülüyor. İngiltere'ye uçtuğu uçağın camında çatlak oluşması nedeniyle Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye inmek zorunda olan Fenerbahçe kafilesi haberi alınca ikinci şoku yaşadı.

Program sarktı

İstanbul'dan gelecek ikinci bir uçakla İngiltere'ye hareket edecek olan Sarı-Lacivertliler tüm programı aksamış durumda.

Teknik direktör Dick Advocaat'ın TSİ 20.00'de düzenleyeceği basın toplantısı ile 20.30'da Old Trafford'da yapılması planlanan son antrenmanın daha geç saatte gerçekleştirilmesi bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...