Yol kamyoneti yuttu

Yol kamyoneti yuttu

YAŞAM Haberleri

Erzincan'da öğle saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle yol çöktü. Çöken yok park halindeki bir kamyoneti bir anda yuttu.

Erzincan'da öğle saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle yol çöktü. Park halindeki bir kamyonet, çöküntüyle oluşan yarıkta yan yatarken, çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. nbsp;
Erzincan kent merkezinde, öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken, Gülabibey Mahallesi 965. Sokak'taki yolda çökme meydana geldi. O sırada park halindeki Metin Öztürk'e ait 24 DN 808 plakalı kamyonette çöken yolda oluşan yarıkta yan yattı. Kamyonet çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılırken, sürücü Metin Öztürk, kamyonetin önünde bulunan otomobili kenara çekmek isterken, bir anda büyük bir gürültüyle arabanın yan yattığını söyledi. Öztürk, "Yağmurun etkisiyle yol, bir anda çökmeye başladı" diye konuştu.
Yaklaşık 100 metrelik alanda meydana gelen çökmenin yaşandığı yolda, bir süre önce kanalizasyon kazısı yapıldığı ve üstünün kapatıldığı öğrenildi. nbsp;ERZİNCAN (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...