Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Su kanalına düşen çocuk kayboldu

Su kanalına düşen çocuk kayboldu

YAŞAM Haberleri

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde su kanalına düşerek kaybolan 4 yaşındaki çocuğun bulunması için çalışma başlatıldı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde su kanalına düşen 4 yaşındaki çocuğun bulunması için çalışma başlatıldı. nbsp;
Edinilen bilgiye göre, olay Sarayköy ilçesine bağlı Tosunlar beldesinde meydana geldi. 4 yaşındaki İsmihan Karakuş, öğle saatlerinde ortadan kayboldu. En son su kanalının yanında oynayan İsmihan'ın terliğini suda gören yakınları, olayı jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri minik kızı belde sakinleri ile birlikte ararken, yapılan aramalardan sonuç çıkmadı. Olay yerine Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma ile Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri gelerek, arama çalışmalarına başladı. Arama kurtarma ekipleri dalgıç kıyafetleri giyerek, yaklaşık 3 metre derinliğindeki su kanalına girdi. Su kanalındaki akıntının yavaşlaması için Yenicekent beldesindeki kapaklar kapatılırken, jandarma ekipleri de kanalın etrafındaki arazide minik İsmihan'ı aradı. Tüm aramalara rağmen İsmihan'a ulaşılamazken, arama çalışmalarının genişleyerek devam edeceği belirtildi.
İsmihan'ın babasının cinayet suçundan cezaevinde olduğu, annesinin de terk ettiği İsmihan'a yakınlarının baktığı öğrenildi.
DENİZLİ (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...