Ahmet Gökçek'ten Villarreal değerlendirmesi

Düzenleyen:
Ahmet Gökçek'ten Villarreal değerlendirmesi

SPOR Haberleri

Villarreal maçının en önemli ve prestijli maçlardan biri olduğunu belirten Osmanlıspor Kurucu Başkanı Ahmet Gökçek, yarın oynanacak maç için çok ümitli olduklarını ifade etti.

Villarreal maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Gökçek, iki takımın da namağlup durumda olduğunu belirterek, “Gerçekten keyif veren bir maç olacak. Osmanlıspor büyük maçlara iyi konsantre olan ve oynayan bir takım. UEFA gruplarında bizim için en önemli ve prestijli maçlardan biri. Çünkü bütün dünyanın izleyeceği bir maçı oynayacağız. Kesinlikle bir çekincemiz yok. Gerçekten çok rahatız. Ellerinden geleceğinin en iyisini yapacak arkadaşlarımız. Ben yarın için çok ümitliyim. Biletlerin tamamına yakını satıldı. Ankara’nın ilgisi ve alakası da muazzam. Yarın hepimizi güzel bir futbol bekliyor. Sonucu da inşallah Osmanlı için iyi olur” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...