Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Moskova'da 2 militan öldürüldü

Moskova'da 2 militan öldürüldü

DÜNYA Haberleri

Rusya Ulusal Terörle Mücadele Komitesi (NAK), Moskova Bölgesi'nde bir eve düzenlenen operasyonda terör eylemi planlayan iki kişinin öldürüldüğünü, bir kişinin de yakalandığını açıkladı.

Rusya Ulusal Terörle Mücadele Komitesi (NAK), Moskova Bölgesi'nde bir eve düzenlenen operasyonda terör eylemi planlayan iki kişinin öldürüldüğünü, bir kişinin de yakalandığını açıkladı. nbsp;Orehova-Zuyeva kasabasında gerçekleşen operasyonda bir güvenlik görevlisi de yaralandı. nbsp;Militanların bir evde kuşatma altına alındığı bilgisini veren NAK, "Teslim olmaları istenince ateş açıldı. Operasyon sırasında militanlardan ikisi öldürüldü. Biri de yakalandı." dedi. nbsp;NAK operasyon düzenlenen evde yakalanan militanların Rusya vatandaşı olduğunu, Afganistan-Pakistan sınırında terör eğitimi aldıktan sonra eylem için Moskova Bölgesi'ne geldiklerini belirtti.
(CİHAN)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...