Şenol Güneş: Futbol sahada oynanır

Düzenleyen:
Şenol Güneş: Futbol sahada oynanır

SPOR Haberleri

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Napoli galibiyetinin ardından 90 dakikayı değerlendirdi. Maç öncesi Napoli'nin net favori olduğunun hatırlatılması üzerine ise "Futbol sahada oynanır" cevabını verdi, Aboubakar için ise "İyi savaştı" yorumunu yaptı.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 3-2'lik Napoli mücadelesini değerlendirdi. Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"Çok güçlü bir rakiple oynadık"

Futbol sahada oynanıyor. Hücum açısından çok zengin, önde kısa ve çabuk oynayabilen oyunculardan kurulu bir takımla oynadık. Zaten çok ciddi atakları oldu. İkinci penaltıdfan sonra oyunu biraz kaybetsek de, genel manada iyi savaştık.

"Avantaj kazandık ama..."

2-2 de bitebilirdi maç. Bir avantaj elde ettiğimiz kesin ancak Napoli ve Benfica deplasmanda iyi oynayan takımlar... Kiev deplasmanda Benfica'yla oynayacak. Kaybederlerse üç takım mücadele edecek. 

"Aboubakar iyi savaştı"

Aboubakar'ın hala eksikleri olduğunu düşünüyorum. Ama bugün o da çok iyi savaştı. Yenilseydik çok üzülürdük çünkü oyuncular iyi savaştı. Keyifli bir maç oldu. Daha çok pozisyona girebilirdik.

Penaltılar...

Penaltılarla ilgili net yorumlar yapmak istemiyorum. Sonuçta karamboller var ama toplamda iki penaltımız verilmemişken, bir maçta iki penaltınin alyehimize verilmesi sinirlerimizi gerdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...