Son şampiyona Banvit darbesi

Son şampiyona Banvit darbesi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a potada büyük şok. Beko Basketbol Ligi çeyrek finalinde deplasmandaki ilk maçta Banvit'e 68-65'lik skorla mağlup olan son şampiyon Beşiktaş, seyircisi önündeki ikinci maçı da 81-74 kaybederek elendi.

Beşiktaş'a potada büyük şok. Beko Basketbol Ligi çeyrek finalinde deplasmandaki ilk maçta Banvit'e 68-65'lik skorla mağlup olan Beşiktaş, seyircisi önündeki ikinci maçı da 81-74 kaybederek elendi. İlk periyodu 17-16 geride kapatan Beşiktaş, ikinci çeyrekte toparlanarak soyunma odasına 39-33 üstün girdi. Skor avantajını koruyan siyah-beyazlılar, final bölümüne de 58-52 önde girdi. Büyük çekişmeye sahne olan son periyota ise rakibini yakalayan Banvit, maçı da 81-74 kazanarak seride 2-0 öne geçti ve adını yarı finale yazdırdı. Banvit'te Davis 23 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Beşiktaş'ta Cevher 20 sayı kaydetti. Banvit yarı finalde Efes-Kolejliler eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...