Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çamlıca yurdunda mezuniyet sevinci

Çamlıca yurdunda mezuniyet sevinci

YAŞAM Haberleri

İhlas Vakfı Çamlıca Erkek Öğrenci Yurdu'nda üniversite öğrenimlerini tamamlayan öğrencilere anlamlı bir mezuniyet töreni yapıldı.

İhlas Vakfı Çamlıca Erkek Öğrenci Yurdu'nda üniversite öğrenimlerini tamamlayan nbsp;öğrencilere anlamlı bir mezuniyet töreni yapıldı. Somali, Türkmenistan, Kazakistan, Gürcistan ve Moğolistan gibi çeşitli ülkelerden gelip Çamlıca Yurdu'nda kalan öğrenciler, İhlas Vakfı çatısı altında olmaktan son derece memnun kaldıklarını ve hayatlarına manevi olarak çok katkı sağladıklarını belirttiler. Anadolu'nun dört bir yanından gelen öğrenciler de Çamlıca Yurdu'nda çok şey öğrendiklerini dile getirdiler. Gecede merhum Enver Ağabey'in hayatından kesitlerin yer aldığı video gösterisi, izleyenleri duygulandırdı. Çeşitli etkinliklerle devam eden gecenin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. nbsp; nbsp;Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...