Esrarengiz mezar polisi alarma geçirdi

Düzenleyen:
Esrarengiz mezar polisi alarma geçirdi

YAŞAM Haberleri

Mahalle sakinlerinin ihbar ettiği plaka üzerinden kimliğine ulaşılan Hasan Arı olay yerine çağrılarak, köpeğini gömdüğü iddia edilen mezar yeniden açtırıldı.

Gaziantep'te kanser hastası köpeği ölünce boş bir araziye gömen Hasan Arı, emniyet ekiplerini alarma geçirdi. Olay, önceki gece Şehitkamil ilçesi Yeditepe Mahallesi'nde boş bir arazide yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Hasan Arı isimli vatandaşın 15 yıldır sahibi olduğu köpeği Kara, kanser hastalığına yakalandı. İddiaya göre, ameliyat ettirdiği köpeği ölen vatandaş, köpeğini şehrin yüksek bir noktasında bulunan boş bir araziye gömdü. Hasan Arı'yı gören mahalle sakinleri, durumdan şüphelenerek polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda Terör, Özel Harekat ve asayiş polisi sevk edildi. Kazının yapıldığı bölge güvenlik çemberine alındı.

SAHİBİ BULUNDU, ÇUKUR KAZILDI
Mahalle sakinlerinin ihbar ettiği plaka üzerinden kimliğine ulaşılan Hasan Arı olay yerine çağrılarak, köpeğini gömdüğü iddia edilen mezar yeniden açtırıldı. Boş arazide kazılan çukurda ölü köpek olduğu anlaşılınca tekrar kapatıldı. Hasan Arı ise serbest bırakıldı.

Esrarengiz mezar polisi alarma geçirdi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...