Guardiola pişman değil

Düzenleyen:
Guardiola pişman değil

SPOR Haberleri

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, ağır Barcelona yenilgisinin ardından kadro seçimine yönelik eleştirileri geri çevirdi. Guardiola, takımını 10 kişi bırakan kaleci Claudio Bravo'ya da sahip çıktı.

Barcelona, Manchester City’i 4-0 yenerken City Menajeri Pep Guardiola'nın takımın en golcü oyuncusu Sergio Agüero'yu yedek bırakması eleştirileri beraberinde getirdi.

Guardiola maç sonunda eleştirilere yanıt verdi. Orta sahada fazla oyuncuyla oynamak için Agüero'yu yedek bıraktığını söyleyen Katalan menajer, "Bu sayede golü yiyene kadar Barcelona'nın topla oynamasına izin vermedik. 2-3 gol pozisyonu yakaladık. Takımımı kalemizin önüne çekip, 90 dakika boyunca savunma yaptırabilirdim. Ancak ben böyle nasıl oynanır bilmiyorum. Böyle oynamak da istemiyorum. 2. yarıya da iyi başladık. Ancak 10 kişi kaldıktan sonra maç bitti. Hücum hattında Messi-Suarez ve Neymar bulunan bir takıma karşı, 10 kişiyle mücadele etmek çok zor" dedi.

Pas yapmak isterken kaptırdığı topu ceza sahası dışında topla engellediği için takımını 10 kişi bırakan kaleci Bravo'ya da sahip çıkan Guardiola, "Kalede bir değişiklik olmayacak. Futbol bir hatalar oyunu. Kariyerimin son gününe kadar, hücumu kalecimden başlatmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...