Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hırsızlık şebekesine helikopterli baskın

Hırsızlık şebekesine helikopterli baskın

YAŞAM Haberleri

İstanbul polisinin özel harekat timleri ile çevik kuvvet polisi eşliğinde gece yarısı düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 28 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği tarafından gece saat 02.30 sıralarında Esenler ilçesine bağlı, Karabayır ve Tuna mahallelerine 90 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Özel harekat timleri ile çevik kuvvet polisinin de katıldığı operasyonlara havadan polis helikopteri de destek sağladı. Yaklaşık 500 çevik kuvvet polisi ve 80 özel harekat polisinin yer aldığı operasyonlarda, oto, ev ve işyeri hırsızlıklarına karıştıkları tespit edilen şebeke üyesi 28 zanlı gözaltına alınırken, aranan 3 şüpheli baskın sırasında kaçarak izini kaybettridi. Gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, operasyonlarda ele geçirilen çeşitli türden çalıntı mal ve 9 çalıntı oto ile 3 silaha el kondu. Baskın sırasında bazı mahalle sakinleri polise tepki gösterdi.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...