Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Akyel'den sürpriz transfer!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fatih Akyel'den sürpriz transfer!

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor, teknik direktör Fatih Akyel ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Alparslan Türkeş Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Erhan Yılmaz, hedef ve vizyonları doğrultusunda, sezon başındaki teknik direktör adayları arasında Fatih Akyel'in de olduğunu söyledi.

Gelinen noktada belirledikleri hedeften uzaklaşmamak adına kan değişikliğine ihtiyaç duyduklarını ve eski teknik direktörlerine teşekkür ettiklerini aktaran Yılmaz, "Fatih hocamızı tanıtmaya benim izahım yetmez. Hocamız geçen seneki antrenörlük kariyerinde bana göre ligin 2 grubunun da en başarılı teknik direktörüydü. Bizi hedeflerimize götürme anlamında kendisiyle anlaştık." diye konuştu.

AKYEL: "HEDEFİMİZ BU LİGDEN ÇIKMAK"

 

Fatih Akyel ise teknik direktörlük kariyerine geçen yıl bu ligde yer alan Gümüşhanespor'da başladığını ve güzel bir başlangıç yaptığına inandığını ifade etti.

Geçen sene kurulan mütevazı bir takımla ligde finale kadar geldiklerini ve hiç beklenmeyen işler yaptıklarını vurgulayan Akyel, "Çok iyi şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Teknik direktörlük kariyerimize hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz. İnşallah burada Kocaeli Birlikspor adına bütün başarıları ve sevinçleri en iyi şekilde yaşar ve bu ligden çıkarız. Hedefimiz bu. Elimizden gelen her şeyi bu forma için bu camia için en iyi şekilde yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.

Futbolseverleri maçlara beklediklerini belirten Akyel, "İnşallah sonunda hedefimize ulaşırız. Çok özveriyle çalışan bir ekibiz, inşallah siz de takdir edeceksiniz." ifadesini kullandı.

Fatih Akyelden sürpriz transfer

"ALACAĞIMIN YARISINDAN FAZLASINI KOCAELİSPOR'A BIRAKARAK AYRILDIM"
Akyel, 2008-2009 sezonunda futbolcu olarak Kocaelispor'a transferi ve resmi maçlarda hiç görev almamasıyla ilgili bir soru üzerine, şunları söyledi:

"Kocaelispor'a geldiğimde profesyonel oynayan, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve milli takımda oynamış bir futbolcuydum. O zamanki hoca galiba Erhan Altın'dı. Oynatmayı tercih etmedi. O hocanın tercihidir. 'Hoca bunu yanlış yapmıştır veya doğru yapmıştır' diye yargılamak bize düşmez ama ben orada en iyi şekilde antrenmanlarda performans sergiledim.

Oynamayı hak ediyordum. Bunu, bugün hoca da karşıma gelse tartışabiliriz ama maalesef o zaman hoca oynatmadı. Bu, oyuncunun suçu değildir. Ben en iyi şekilde Kocaelispor'da mücadele ettim.

Maddiyat olarak da insanların merak ettiği şeyler varsa o zamana göre çok komik rakamlardı. Hatta Serhan Gürkan'dı başkan. Başkan bir gün beni aradığında 'Şu kadar alacağımız var' dedi. Çok cüzi bir rakamdı. Onun da yarısını bırakıp yarısını alıp helalleşmiştik. Hatta yarısından fazlasını da Kocaelispor'a bırakıp gitmiştim. Oynamadığım için de bir miktar para almamıştım."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...