Luis Suarez "Altın Ayakkabı"sına kavuştu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Luis Suarez "Altın Ayakkabı"sına kavuştu

SPOR Haberleri  / AA

2015-2016 sezonunda Avrupa liglerinin gol kralı olan Barcelona'nın Uruguaylı futbolcusu Luis Suarez, "Altın Ayakkabı" ödülünü aldı.

Barcelona'da forma giyen Uruguaylı futbolcu Luis Suarez, attığı 40 golle Avrupa liglerinin gol kralı olduğu 2015-2016 sezonunda kazandığı "Altın Ayakkabı" ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Barcelona kentinde gerçekleştirilen törende açıklamada bulunan Suarez, 2013-2014 sezonunda Liverpool forması giyerken Real Madridli Cristiano Ronaldo ile paylaştığı "Altın Ayakkabı" ödülünü bu kez tek başına kazanan Suarez, "Bu ödülü kazanmak hiçbir zaman aklımda değildi." dedi.

"En iyi oyunculardan kurulu dünyanın en iyi takımındayım"

Ödül törenine ailesiyle gelen ve çok heyecanlı olduğu gözlenen 29 yaşındaki Suarez, "bir düş" olarak tanımladığı "Altın Ayakkabı" ödülünü kazanmasından dolayı Barcelona Kulübüne, takım arkadaşlarına ve teknik direktör Luis Enrique'ye teşekkür etti.

Lionel Messi ve Neymar'ın bireysel ödüllerde, Barcelona'nın da UEFA Şampiyonlar Ligi ve İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) son yıllarda hep önde olduğunu belirten Suarez, "En iyi oyunculardan kurulu dünyanın en iyi takımındayım. Messi ve Neymar'ın birçok golümde katkısı var." değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...