Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Halk otobüsü çocuk parkına girdi

Düzenleyen:
Halk otobüsü çocuk parkına girdi

YAŞAM Haberleri

KAĞITHANE'de park halindeki otobüs henüz belirlenemeyen bir nedenle hareket ederek çocuk parkına girdi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, Şirintepe Mahallesi Gümüşhane Caddesi üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Şişli-Şirintepe arasında sefer yapan 27T hatlı özel halk otobüsü şoförü İlhan Yılmaz, Şirintepe son durakta yolcuları indirdikten sonra aracı park etti. Yılmaz, bir sonraki sefer için sıra beklerken otobüsün tekerleklerini yıkamaya başladı. Bu sırada, otobüs henüz bilinmeyen bir nedenle hareket ederek, yokuş aşağı ilerlemeye başladı.
Halk otobüsü çocuk parkına girdi

OTOBÜS ÇOCUK PARKINA GİRDİ
Şoför ve vatandaşların peşinden koşarak durdurmaya çalıştığı otobüs, bir motosiklete çarptıktan sonra çocuk parkına girdi. Şans eseri parkta çocuk bulunmazken, burada otobüs bekleyen 4 kişi panikle etrafa kaçıştılar.
Halk otobüsü çocuk parkına girdi

ŞANS ESERİ ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI
Kaza sonucu şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kaza yeri ve çocuk parkı güvenlik şeridi ile kapatıldı. Polisler tarafından otobüs şoförü kaza yerinde ilk ifadesi alındı. Görgü tanığı çevredeki esnaf, "Şoför geldi, bizden sandviç yaptırdı. Arabanın lastiklerini yıkıyordu. Aracın sol tarafını yıkadı, sağa geçti. Bir anda araba kendiliğinden içerisinde hiç kimse yokken hareket etti ve bayır aşağıya gitmeye başladı. Sesle beraber baktık ki felaket. Parkta birkaç kişi vardı etrafa kaçıştılar" dedi. Otobüs kazası güvenlik kameralarına da yansıdı. Otobüs sürücüsü dışarıdayken aşağıya doğru kaydığı görülüyor. Şoför ve yanındakiler kayan aracın peşinden koşturdukları güvenlik kameralarına yansıdı.

Polisin, kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...