'HES Leyla' evden kaçtı

'HES Leyla' evden kaçtı

GÜNDEM Haberleri

Tortum'da Ödük Çayı üzerine kurulacak Hidro Elektrik Santrali'nin (HES) yapımını engellemek için düzenlenen eylemlerde ön plana çıkan Leyla Y., 18 yaşına girdiği gün evden kaçtı.

Tortum'da Ödük Çayı üzerine kurulacak Hidro Elektrik Santrali'nin (HES) yapımını engellemek için düzenlenen eylemlerde ön plana çıkan Leyla Y., 18 yaşına girdiği gün evden kaçtı. Leyla hakkında HES'e karşı direndiği için "görevi yaptırmama, hakaret ve kasten yaralama" suçlamalarıyla dava açılmıştı. Bağbağı Beldesi'nde yaşayan Fikriye- Kemal Y. çiftinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Leyla Y, geçen yıl ailesinin isteğiyle nişanlandı. Aynı beldede fırıncılık yapan 24 yaşındaki C.K. ile nişanlanan Leyla Y., iddiaya göre 18 yaşına girdiği 5 gün önce evden kaçtı. Sevmediği biriyle evlenmek istemediğini belirten Leyla Y., ailesini arayarak durumunun iyi olduğunu bildirdi. Leyla'nın babası ise jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...