Drogba Webo Bakanla buluştu

Drogba Webo Bakanla buluştu

SPOR Haberleri

F.Bahçe-G.Saray derbisinde başlayan ırkçılık tartışmaları sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, iki takımın yıldızı Drogba ve Webo ile bir araya geldi.

F.Bahçe-G.Saray derbisinde sarı-lacivertli bir taraftarın tribünden muz sallamasıyla başlayan ırkçılık tartışmaları sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, iki takımın yıldızı Drogba ve Webo ile bir araya geldi. Oldukça keyifli geçen yemekte konuşan Bakan Kılıç, "Bu hareketler Türkiye'ye yakışmıyor. Şunu bilin ki, Türkiye'de ırkçılık tutmaz. Türk futbolunun geleceği çok parlak" dedi. Drogba, "Ben o hareketi gördüğümde güldüm. Türkiye'de hiçbir ayrımcılık yaşamadık. İyi ki Türkiye'ye gelmişim. Bu ülkede mutluyuz. Olimpiyatlar için elçiniz olmaktan mutlu olurum" ifadelerini kullanırken, Webo, "Türkiye'de çok rahatız. Bu ülkede ırkçılık olmaz. Bilsem Türkiye'ye daha önce gelirdim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...