Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hadise kayıp haber alınamıyor

Düzenleyen:
Hadise kayıp haber alınamıyor

MAGAZİN Haberleri

Jüri üyesi olduğu yarışma programında haciz memurlarının stüdyoya gelmesiyle büyük bir şok yaşayan Hadise'den yaşanan olaylardan sonra haber alınamıyor.

Trendyol markasının sahibi DSM Grup ile 4 yıl önce imzaladığı 500 bin euroluk reklam sözleşmesine aykırı davrandığı gerekçesiyle 250 bin euro ceza ödemeye mahkûm edilen ünlü şarkıcı Hadise, sıkıntılı günler yaşıyor.

İCRA MEMURLARI STÜDYOYA GELMİŞTİ

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bir yarışma programında jüri üyesi olan Hadise, geçtiğimiz günlerde program için bant çekimleri devam ederken icra memurlarının stüdyoya gelmesiyle büyük şok yaşamıştı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE İMZALADI

Programına ara vermek zorunda kalan ve gözyaşları içinde ceza tutanağını imzalayan Hadise, daha sonra programına devam etmişti.

KÜPE VE KOLYESİNİ ALDILAR MI

Olaya tanıklık eden bazı seyirciler, sanatçının kulağındaki küpe ve boynundaki kolyenin stüdyoya döndüğünde üzerinde olmadığını iddia etmişti. Bu durum, icra memurlarının Hadise'nin üzerindeki ziynet eşyalarına ve paralarına el koyduğu şeklinde yorumlanmıştı.

HABER ALINAMIYOR

Hadise'nin olaylardan sonra kendisini eve kapattığı iddia edildi. Zor günler geçiren ünlü popçudan yaşanan olaylardan beri haber alınamıyor. Yakın çevresi Hadise'nin iki gündür kendini eve kapattığını, kimseyle görüşmeyi kabul etmediğini dile getirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...