Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Semih Yalçın: CHP rot balans ayarı yaptırmalı

Düzenleyen:
Semih Yalçın: CHP rot balans ayarı yaptırmalı

POLİTİKA Haberleri

MHP'li Yalçın, Bahçeli'nin açıklamalarına sert tepki gösteren CHP'ye "Rot balans ayarı yaptırmalılar" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Devlet Bahçeli'nin değerlendirmelerinin siyasi önyargılardan uzak bir şekilde ele alınması gerektiğini belirterek CHP'yi eleştirdi:

"Daha önce Genel Başkanımız ve partimiz hakkında ortaya atılıp kullanılmaktan kokuşmuş birtakım mesnetsiz iddialar yeniden temcit pilavı gibi ısıtılmakta, üzerine yakışıksız, seviyesiz ve çürük ithamlar serpilerek kamuoyuna servis edilmektedir. Akıllarınca liderimiz hırpalanmaya ve yıpratılmaya, böylece haklı çıkışı gölgelenmeye çalışılmaktadır.

CHP'YE, PKK'NIN PARTİSİ HDP GİBİ KRİZLERİ KAŞIYAM TUTUM YAKIŞMIYOR
CHP ve destekçileri, ortadan kaldırılmadığı takdirde Türkiye'yi yangın yerine çevirecek siyasi buhrana galonla benzin taşımaktan vazgeçmelidir. CHP’ye ve ona bel bağlayan çevrelere, PKK’nın siyasi temsilcisi HDP gibi krizleri kaşıyan ve ondan beslenen tutum yakışmamaktadır.

"CHP, KÜLÜSTÜR PARTİ OTOBÜSÜNE BİR ROT BALANS AYARI YAPTIRMALI"
Bu parti, bünyesinde barındırdığı CHP görünümlü HDP’li milletvekilleri için tedbir almalıdır. CHP bulanık ve sığ suda balık avlamak yerine demokratik politikanın engin denizine ağ atmalıdır. CHP, aşınmış yedek lastiklerle acemice tekerlek değiştirip ön düzenini bozacağına, külüstür parti otobüsüne halkı taşımaya layık profesyonel bir rot balans ayarı yaptırmalıdır."

BAHÇELİ'NİN İFADELERİNE AÇIKLIK GETİRDİ
Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Bahçeli'nin "Cumhurbaşkanlığı makamının yetkilerini aşan fiili uygulamalar dolayısıyla gündeme getirdiği hususların", bir kısım medyada ve siyasi çevrelerde maksatlı tepkilere neden olduğunu belirtti.

Söz konusu tepkilerin, meselenin özünden giderek uzaklaşılmasına neden olduğunu savunan Yalçın, Bahçeli'nin teklif ve değerlendirmelerinin, siyasi ön yargılardan uzak, sağduyu ve soğukkanlılıkla değerlendirilmesi, kör polemiklere ve cepheleşmelere kurban edilmemesi gerektiğini bildirdi.

"BAHÇELİ İYİ ANLAŞILMALI"
Bahçeli'nin amacının "bağcıyı dövmek ya da ihya etmek değil, üzüm yemek ve millete de ikram etmek" olduğunu ifade eden Yalçın, "Öncelikle Sayın Devlet Bahçeli'nin çıkışının dayanak ve gerekçeleri iyi anlaşılmalı, bütün değerlendirmeler de bu çerçevede yapılmalıdır. Bu konuya aklıselimle yaklaşılması, yalnız MHP’nin değil bütün Türkiye'nin hayrına ve çıkarınadır." ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...