Fenerbahçe'de büyük temizlik

Fenerbahçe'de büyük temizlik

SPOR Haberleri

Yeni sezonda iki farklı 11 oluşturabilecek kadar iyi bir kadro kurmak için harekete geçen F.Bahçe'de çok sayıda oyuncunun bileti kesildi. Kulübede yıllananlarla yollar ayrılıyor.

İLK YOLCU BİENVENU
F.Bahçe Yönetimi, Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda büyük bir temizlik harekâtı başlattı. Yeni sezonda çok daha güçlü bir kadroyla mücadele etmeye hazırlanan sarı-lacivertlilerde kulübede yıllanan, 18'i unutan, hayal kırıklığından başka bir şey sunamayan oyuncuların bileti kesildi. Zaman zaman şans bulan ancak yedek olmaktan öteye geçemeyenler de topun ağzında. Yönetimin önceliği para kazanmak değil, bu oyunculardan bir an önce kurtularak, yedeklerin bile yıldız olduğu bir kadro oluşturmak. Sarı-lacivertlilerin ilk hedefi Zaragoza'da kiralık oynayan Bienvenu'yü elden çıkarmak. 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Kamerunlu ilk talibine satılacak.
LİSTEDE 12 İSİM VAR
Bienvenu'ye eşlik edecek isimlerin başında ise Semih Şentürk geliyor. Takımın en kıdemlisi olan ve 2014'e kadar sözleşmesi bulunan nöbetçi golcü, son 2 sezonda, ligde 2 gol atınca satış listesinin ikinci sırasına yerleşti. Sözleşmesi 31Mayıs'ta bitecek Mehmet Topuz ve Selçuk'la da yeni mukavele düşünülmüyor. 2015'e kadar anlaşmaları bulunan Sezer ve Orhan Şam'ın yanı sıra Yobo da alternatifi bulunduğu an gönderilecek. Sözleşmeleri 2016'da sona erecek oyunculardan Serdar satış listesinde, Stoch ve Krasic için de hem teklifler değerlendiriliyor hem takas ihtimalleri. Son olarak Ziegler ve Caner konusunda Kocaman henüz kesin kararını vermiş değil. nbsp;M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...