Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Flash bellek hırsızları yaktı

Flash bellek hırsızları yaktı

GÜNDEM Haberleri

Adana polisi hırsızlık suçlamasıyla yakalanan ancak hırsızlık yaptıklarını kabul etmeyen 1'i kadın 3 kişinin hırsızlık yaptığını üzerlerinden çıkan flash bellekteki nikah fotoğrafından belirledi.

Adana polisi hırsızlık suçlamasıyla yakalanan ancak hırsızlık yaptıklarını kabul etmeyen 1'i kadın 3 kişinin hırsızlık yaptığını üzerlerinden çıkan flash bellekteki nikah fotoğrafından belirledi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 11 Mayıs günü 3 aracın camlarının 10'ar dakika arayla kırılarak 2 araçtan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Zanlıların kullandığı aracı, 40 güvenlik kamerasını inceleyerek tespit eden polis, hırsızlık olaylarının Cono Aşireti'nin Tarsus ayağı tarafından yapılmış olabileceğini düşündü. Arabanın görüntüsünden zanlılara ulaşan polis, Gülcan Y.Z. (41) ile Kadir K. (24) ve Seyhan G.'yi (33) gözaltına aldı. Zanlıların üzerinde bulunan çok sayıda flash bellek polis tarafından tek tek inceledi. Yapıln incelemede, flash belleğin birinde bulunan nkah fotoğrafı polisin dikkatini çekti. Fotoğrafı büyüterek, çiftin imza attığı nikah defterine dikkatlice bakan polis, 5 Eylül 2012 yılında evlenen çiftin Merve (20) -Aydın Y. (21) olduğunu belirledi. Polis kayıtlarından çiftin araçlarının camının kırılması suretiyle 2 adet cep telefonlarının çalındığı için başvuru yaptıkları anlaşıldı.
Zanlılar bu suçlarını da itiraf etmek zorunda kalırken, çalınan 2 cep telefonu, Merve -Aydın Y., çiftine verildi. Kadir K. ile birlikte tutuklanarak cezaevine konulan Gülcan Y.Z, polise Conoların kraliçesi olarak tanıtıp, "Bütün Cono aşireti bana bağlı. Onların kraliçeleriyim. Asla benim sözümden çıkmazlar. Ben ne dersem o olur" dediği iddia edildi.Zanlıların üzerinde ele geçen flash belleklerde, Kadir K.'in, son işlerinde çaldığı 10 bin lirayı kutlamak için Tarsus'ta oturdukları sokakta eğlence düzenledikleri de ortaya çıkmıştı. nbsp; İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...