Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'un ilk başkan adayı Mesut Mestan

Bursaspor'un ilk başkan adayı Mesut Mestan

SPOR Haberleri

Bursaspor Kulübü'nün 7 Haziran Cuma günü yapılacak olan olağanüstü kongresi için ilk başkanlık adaylığını açıklayan isim Mesut Mestan oldu.

Bursaspor Kulübü'nün 7 Haziran Cuma günü yapılacak olan olağanüstü kongresi için ilk başkanlık adaylığını açıklayan isim Mesut Mestan oldu. Mestan, "İnşallah bu adaylığım Bursaspor'a ve kente hayırlı olur" dedi. nbsp;
Yeşil-beyazlı kulübün geçmiş yönetimlerinde de görev alan Mestan, Divan Otel'de düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, Başkan İbrahim Yazıcı'nın beklenmedik vefatının tüm kentte ve Bursaspor camiasında büyük üzüntüye sebep olduğunu söyledi. Mestan, "Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın beklenmedik ölümü hepimizi derinden üzmüştür. Tüzüğümüz gereği olağanüstü kongre kararı alındı. 7 Haziran'da çoğunluk sağlandığı takdirde gerçekleşecek olan kongrede Mesut Mestan olarak başkan adaylığımı açıklıyorum" dedi.
"ADAYLIĞIM BURSA VE KENTE HAYIRLI OLSUN"
2009-2010 sezonunda elde edilen şampiyonlukta futbol şube sorumluluğu ve transferden sorumlu yönetici görevlerini üstlendiğini hatırlatan Mestan, "Bursaspor'a bugüne kadar yapmış olduğum çeşitli kademelerdeki görevlerde gerekli bilgi ve birikime sahibim. İnşallah bu adaylığım Bursaspor'a ve kente hayırlı olur" diye konuştu
Mestan ayrıca, bundan sonraki toplantıda yönetim kurulunu ve projelerini paylaşacağını ifade etti. nbsp;BURSA (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...