Hrank Dink davasında Tuğgeneral Celepoğlu tutuklandı

Düzenleyen:
Hrank Dink davasında Tuğgeneral Celepoğlu tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen Tuğgeneral Celepoğlu ile eski jandarma görevlileri Muharrem Demirkale ve Yavuz Karakaya tutuklandı.

Hrant Dink cinayeti soruşturmasında, meslekten ihraç edilen Tuğgeneral Hamza Celepoğlu ile eski jandarma görevlileri Muharrem Demirkale ve Yavuz Karakaya'nın tutuklanmasına karar verildi.

"KASTEN ADAM ÖLDÜRMEK" SUÇUNDAN

Agos Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin jandarma görevlilerinin ihmali iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada, MİT TIR'larının durdurulması davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle tutuklu olarak yargılanan eski Tuğgeneral Hamza Celepoğlu ile 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle 'darbeye teşebbüs etme' suçundan tutuklu bulunan Albay Muharrem Demirkale ve Astsubay Yavuz Karakaya, "kasten adam öldürmek" ve FETÖ üyeliğinden de tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...