Akhisar galibiyet peşinde

Düzenleyen:
Akhisar galibiyet peşinde

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Akhisar Belediyespor, yarın kendi sahasında Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde ilk hafta Kayserispor'u yendikten sonra üst üste 3 maçını kaybeden yeşil-siyahlı ekip, daha sonra çıktığı 3 müsabakada ise sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Son golünü 2. haftada 3-1 mağlup olduğu Galatasaray maçında 3. dakikada Hugo Rodallega ile bulan Akhisar Belediyespor, ligde 537 dakikadır gol atamıyor. İlk 7 haftada topladığı 6 puanla 13. durumda bulunan Akhisar Belediyespor'un yarınki rakibi Adanaspor, 5 puanla 14. sırada yer alıyor. Ege temsilcisinde Serdar Kesimal yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Süper Lig'de ilk kez karşılaşacak iki ekibin daha önce TFF 1. Lig'de oynadığı 4 karşılaşmanın ikisini Akhisar Belediyespor kazanırken, ikisi de berabere tamamlandı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak Akhisar Belediyespor-Adanaspor maçını Özgür Yankaya yönetecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...