TT Arena'da rekor zamanı

TT Arena'da rekor zamanı

SPOR Haberleri

Rize maçını 30 bin, Antalya maçını ise 40 bin kişi izlemişti. Bugün 50 bin Aslan’ın Arena’da olması bekleniyor. 7 haftada, 17 puan toplayan G.Saray, Trabzon’u yenmesi halinde Riekerink yönetiminde en iyi ilk 8 hafta başlangıcına imza atacak

7 haftada 17 puan toplayan Galatasaray, Trabzonspor'u yenmesi halinde Riekerink yönetiminde son 23 yılın en iyi ilk 8 hafta başlangıcına imza atacak. TT Arena'daki Çaykur Rizespor maçını 30 bin, Antalyaspor maçını ise 40 bin kişi izlemişti. Trabzonspor derbisinde sezon rekoru kırılacak. 18 bin kombine ve satılan bilet sayısı ile birlikte 45 bin barajına gelindi. Konuk bordo-mavili taraftarlar da eklenince, TT Arena'ya 50 bin kişi bekleniyor. Galatasaray yönetimi derbiyi izlemeye gelecek sarıkırmızılı taraftarlara jest yaptı ve stattaki 50 bin koltuğa sarı-kırmızı renk bayrak koydu. Trabzonspor taraftarı deplasman yasağının sona ermesi ile TT Arena'da ilk kez yerini alacak. İstanbul Emniyeti derbiye özel önlem alacak ve güvenlik güçlerinin sayısını artıracak. Geçen sezon Arena'daki derbide kırmızı kart gören 4 Trabzonsporlu futbolcu artık bordo-mavili formayı giymiyor. Aykut Demir Osmanlıspor'da, Özer Akhisar'da, Salih-Cavanda ikilisi ise Galatasaray'da. Ersun Yanal'ın Trabzonspor'un başında Galatasaray karnesi şöyle: 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi. Sezon başında ödül sistemini kaldıran Galatasaray yönetimi bu maça özel prim belirlemedi. Sarı-kırmızılı oyunculardan da prim için herhangi bir talep gelmedi. Daha önceki derbilerde de prim verilmedi.

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...