Manila’da Türk derbisi

Düzenleyen:
Manila’da Türk derbisi

SPOR Haberleri

Dünya Kulüpler Şampiyonası’ndaki iki temsilcimiz 08.00’de karşı karşıya gelecek

2016 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası A Grubu’ndaki 3. maçında ev sahibi Filipinler karması PSL F2 Logistics Manila’yı 3-1 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA grubunu lider tamamlayarak adını yarı finale yazdırdı. İlk iki seti 25-17’lik skorlarla alan turuncu-beyazlılar üçüncü sette rakibine 25-23’le geçilse de son seti 25-14 alarak 3-1’le A Grubu’ndan lider olarak çıktı. Şampiyonadaki bir diğer temsilcimiz VakıfBank ise B Grubu son maçında Tayland temsilcisi Bangkok Glass’ı 25-19, 25-23 ve 25-18’lik setlerle 3-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından grup ikincisi olan VakıfBank, yarı finalde Eczacıbaşı VitrA ile eşleşti. İki Türk takımını karşı karşıya getirecek olan mücadele bugün 08.00’de oynanacak. 

KAZANAN KUPAYI ALIR

Eczacıbaşı VitrA’nın kaptanı Neslihan Demir Güler Filipinler Karması’na karşı iyi mücadele ettiklerini söylerken, “Manila çok iyi bir oyun çıkardı. İyi defans yaparak işimizi zorlaştırdılar. Şimdi önümüzde çok kritik bir maç var. İki Türk ekibi karşılaşacak ve bence bu maçı alan kupayı kazanacak” ifadelerini kullandı. 

BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ

VakıfBank’ın Bangkok Glass’ı 3-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan kaptan Gözde Kırdar “Rakibimiz bizim alışkın olduğumuz Avrupa voleybolundan daha farklı bir tarzda voleybol oynuyor, bu yüzden zorlandık. Ama sonunda kazandık. Yarı final eşleşmesine gelince birbirini iyi tanıyan iki takımın mücadelesi olacak” dedi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...