Kartal'da gözler Cenk Tosun'da

Düzenleyen:
Kartal'da gözler Cenk Tosun'da

SPOR Haberleri

Kartal’da gözler ise G.Saray maçından bu yana suskun kalan Cenk Tosun’u arıyor. Golcü futbolcunun kariyerinde Antalya’nın yeri ayrı görünüyor!

Şampiyonlar Ligi’nde Napoli’yi deplasmanda devirerek çok önemli bir başarıya imza atan Beşiktaş bugün ligde boy gösterecek. Siyah-beyazlıların yenilgi yüzü görmediği yeni stadı Vodafone Arena’daki misafir ligde kötü günler geçiren ve hoca değişimine giden Antalyaspor. Rakipte çok Beşiktaşlı var. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ın “Atom Karıncası”. Eski Kartal Serdar Özkan ve Rıdvan Şimşek sakat. Ramon Motta ise kadroda. Kartal gönüllü Samuel Eto’o ise Antalya’nın gol umudu… 

9 maçta 6 golü var

Beşiktaş cephesinde ise gözler özellikle bir isimde olacak. O da Cenk Tosun… Sezona iyi başlayan ve ligde 6 haftada 5 gole ulaşan Cenk, 24 Eylül’deki Galatasaray derbisi sonrasında sustu kaldı… Dinamo Kiev, Çaykur Rize, Kayseri ve Napoli maçlarını boş geçti. Şenol Güneş’in ilk 11’de şans tanımayacağı Cenk Tosun’un 5 golün 4’ünü evinde attığını belirtelim. Ki Antalyaspor ise Cenk Tosun’un kariyerinde 9 defa karşılaşıp 6 kez kalesini havalandırdığı takımlardan. Beşiktaş’ın iç sahada dikkat çeken bir başka özelliği ise tüm maçlarda rakip fileleri havalandırması. 

Güneş riske girmeyecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş için önce futbolcu sağlığı… Galatasaray derbisinde sol ayak bileğine darbe alan ve sonrasında toparlayamayan Oğuzhan Özyakup, Napoli kafilesine alınmamıştı. Takımla yeni yeni çalışmaya başlayan Ozzy’nin bugünkü Antalya maçında da riske edilmesi beklenmiyor.  Onun yerine Talisca ilk 11’e girecek. 

Çalımbay’ın ilk planı

Sezona Kasımpaşa ile başlayan ardından tatsız ayrılan Rıza Çalımbay, Antalyaspor ile anlaşmış ve ilk maçında Rize ile 1-1 berabere kalmıştı. Atom Karınca, eski kulübü Beşiktaş’a karşı galibiyet arayacak. Çünkü Antalyaspor’un geride kalan 7 haftalık dilimde henüz 3 puanı bulunmuyor. Çalımbay, kontrollü bir oyunla sonuca gitmeyi hesaplıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...