Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Haydi Eczacıbaşı

Düzenleyen:
Haydi Eczacıbaşı

SPOR Haberleri

Türk voleybolunun Filipinler’deki galası nefesleri kesti, rakibini 3-1 deviren Barbolini’nin takımı 14.00’te zafer için İtalyan Pomi’ye karşı.

Eczacıbaşı VitrA, Filipinler’in Manila şehrinde devam eden Kadınlar Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonası’nın yarı final mücadelesinde VakıfBank’ı 25-23, 19-25, 25-17 ve 25-23’lük setlerle 3-1 mağlup etti ve finale yükseldi. Manila’ya organizasyonun son şampiyonu unvanıyla gelen Eczacıbaşı, finalde bugün 14.00’te İsviçre ekibi Volero Zürih’i 3-1’le geçen İtalyan temsilcisi Pomi Casalmaggiore karşılaşacak. Temsilcimiz final mücadelesinden de galip ayrılması halinde iki defa üst üste Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı kazanan tek takım olarak tarihe geçecek. VakıfBank ise 08.00’de Volero Zürih ile üçüncülük maçına çıkacak. Her iki karşılaşma da NTV Spor’dan yayınlanacak.

Daha iyi olacağız

Eczacıbaşı VitrA’nın tecrübeli antrenörü Massimo Barbolini harika bir performans gösterdiklerini söyledi. Maçı yaptıkları savunma sayesinde kazandıklarını belirten Barbolini, “Finalde daha iyi olacağız” dedi.  Maçın ardından büyük üzüntü yaşanan VakıfBank cephesinde antrenör Giovanni Guidetti Eczacıbaşı VitrA’ya büyük övgüde bulundu. Guidetti, “Şu an sadece sezon başındayız. Ben 3-4 ay sonra aramızdaki seviye farkının daha küçük olacağını umuyorum” ifadelerini kullandı. Takım kaptanı Gözde Kırdar ise üçüncülük maçına odaklanacaklarını belirtti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...