Kayıp hemşireyi eşi döverek öldürmüş

Kayıp hemşireyi eşi döverek öldürmüş

YAŞAM Haberleri

Mersin'de 2008 yılından bu yana kayıp olarak aranan hemşire Diba Sürer'in (45) coğrafya öğretmeni eşi 52 yaşındaki E. Sürer tarafından sopayla dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Mersin'de 2008 yılından bu yana kayıp olarak aranan hemşire Diba Sürer'in (45) coğrafya öğretmeni eşi 52 yaşındaki E. Sürer tarafından sopayla dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Kayıp hemşirenin cesedi hala bulunamazken katil zanlısı eşi tutuklandı.
Mersin Sağlık Müdürlüğü'nde hemşire olarak görev yapan 2 çocuk annesi Diba Sürer, 27 Aralık 2008'de ortadan kayboldu. Coğrafya öğretmeni eşi öğretmen E. Sürer ise eşinin Aydınlıkevler Mahallesi'nde oturdukları evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp dilekçesi verdi. Diba Sürer'in öldürülmüş olabilme ihtimaline üzerine Cinayet Büro Amirliği ekiplerince inceleme başlatıldı. Polisler eşi E. Sürer'in 5 yıllık telefon, bilgisayar ve kamera kayıtlarını tek tek çıkarttı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda halen İstanbul Pendik Anadolu Lisesi'nde coğrafya öğretmeni olarak görev yapan E. Sürer, katil zanlısı olarak tatil yaptığı Kütahya'da gözaltına alındı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan öğretmen E. Sürer, 5 yıldır kayıp olarak aranan hemşire eşi Diba Sürer'i aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle sopayla döverek öldürdüğünü itiraf etti. İfadesinde, eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini, bu yüzden çıkan tartışma sonucu başına sopayla vurarak öldürdüğünü öne süren katil zanlısı, cesedi ise aracının bagajına koyup Tarsus ilçesi yakınlarında bir dere kenarına attığını söyledi. Polis ekipleri, şüpheli eşin gösterdiği yerlerde yaptığı aramalarda Diba Sürer'in cesedine ulaşamadı. Katil zanlısı E. Sürer, ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. nbsp;(CİHAN)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...