Kurtlar değil eşekler öldürdü

Kurtlar değil eşekler öldürdü

DÜNYA Haberleri

Macaristan'da kurtlar tarafından parçalandığı sanılan adamın eşekler tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Macaristan'da kurtlar tarafından parçalandığı sanılan adamın eşekler tarafından öldürüldüğü belirlendi. Emekli adamın iki katil eşek tarafından motosikletinden çekilerek feci şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı.
Sandor Horvath'ın (65), babasının çiftliğini ziyarete gittiği Magyarszecsod'da parçalanmış cesedi görülmüş, bunun kurtlar tarafından öldürüldüğü hükmüne varılmıştı. Daha sonra yapılan araştırmalarda ısırık izlerinin kurtlara değil eşeklere ait olduğu belirlendi. Polis, adamın iki katil eşek tarafından öldürüldüğünü düşünüyor.
Yerel basına açıklamalarda bulunan bir veteriner, "Eşekler genelde insanlara saldırmaz. Muhtemelen bunlar adama, kendi alanlarına girdiği düşüncesiyle saldırdı" dedi.
Katil eşekler itlaf edilecek. Polis sözcüsü, "Adamı öldürenler köpek olsaydı onlar da öldürülürdü. Hayvanların insanları öldürmelerine müsaade edemeyiz" dedi.









 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...