Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kütahya'da polisi gören FETÖ'cü battaniyenin altına saklandı

Düzenleyen:
Kütahya'da polisi gören FETÖ'cü battaniyenin altına saklandı

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aranan örgütün Düzce emniyet imamı olduğu ileri sürülen Şerif Dağdelen, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde babasına ait evde üzerine battaniye örterek gizlenmeye çalışsa da yakalanmaktan kurtulamadı.

Düzce Sulh Ceza Mahkemesi tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Şerif Dağdelen'in, Ulu Cami Mahallesi Mercan Sokak'taki babasına ait 3 katlı evde gizlendiği ihbarı üzerine polis ekipler harekete geçti.

TABLET VE TELEFONUNU ÇATIDAN ATTI

Polislerin geldiğini fark eden Şerif Dağdelen, yanında bulunan tablet, cep telefonu ve çok sayıda sim kartını evin arka tarafına attı.

BATTANİYENİN ALTINA SAKLANDI

Bir odada üzerine battaniye örterek gizlenmeye çalışan Şerif Dağdelen gözaltına alındı. Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Şerif Dağdelen'in FETÖ'nün üst düzey yöneticileri arasında yer aldığı ve Düzce Emniyet Müdürlüğü'nün imamı olduğu öne sürüldü.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...