Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ödülünü Suriyeli çocuklara adadı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Ödülünü Suriyeli çocuklara adadı

MAGAZİN Haberleri  / iHA

53’üncü Antalya Film Festivali Altın Portakal ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi Menderes Samancılar, ödülü çocukları kıyılara vurulan Suriyeli komşularına adadığını ifade ederek, Suriyeli vatandaşların acıları paylaşılmadan hiçbir şeyin anlamının olmadığını ifade etti.

Ödül töreni sonrasında açıklama yapan en iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi Oyuncu Menderes Samancılar, ödülünü Suriyeli vatandaşlara adadığını ifade ederek, “Ödül almayı umudumuz vardı. Festivaller böyle bir şeydir. Diğer yarışmacı arkadaşları da kutluyorum. Gerçekten ülkemizde çok değerli oyuncu arkadaşlarımızın yetiştiğini ve geleceğe imza atacaklarını biliyorum. Ödülümü savaştan kaçarken çocukları kıyılara vurulan Suriyeli komşularımıza adadım. Onları sokakta gördükçe içimiz yanıyor. Bir insanın ülkesini bırakıp buralara gelip gariban ve mağdur olması kolay bir şey değil. Onların acılarını paylaşmasak hiçbir şeyin anlamı yok” dedi.

“SEYİRCİLERİMİZDEN GERİ DÖNÜŞÜMLER BENİM İÇİN ÇOK DAHA ÖNEMLİYDİ"

Tereddüt filmindeki performansıyla hem uluslararası hem de ulusal kategoride en iyi kadın oyuncu ödülü sahibi olan Oyuncu Ecem Uzun ise ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “Buranın izleyicisi muhteşemdi. Çok mutluyum. Seyircimizden geri dönüşümler benim için çok daha önemliydi. Ödülü bize layık gören herkese çok teşekkür ederim” dedi. En İyi Yönetmeni ödülünün sahibi Yönetmeni Mavi Bisiklet filminin yönetmeni Ümit Köreken ise ödülü beklemediklerini ifade ederek, “Üç ödül birden aldık. Bu film için oyuncularımız ve çocuklar çok emek verdi. Onların emeklerine çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...