Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastanede koku paniği

Hastanede koku paniği

YAŞAM Haberleri

Konya’da Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Beyhekim Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki görevlilerin bilinmeyen bir koku algılamaları endişeye neden oldu.

İhbar üzerine hastaneye gelen AFAD ekipleri Kimyasal Biyolojik Radyoaktif Nükleer (KBRN) ölçüm cihazıyla yaptıkları incelemede herhangi bir bulguya rastlamadı. 
Saat 23.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi’nde bulunan Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Beyhekim Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki görevlilerin bilinmeyen bir koku algılamaları endişeye neden oldu. İhbar üzerine harekete geçen AFAD ekipleri, Kimyasal Biyolojik Radyoaktif Nükleer (KBRN) ölçüm cihazıyla yatan hasta bölümünde detaylı gaz ölçümü yaptı. AFAD görevlileri yaptıkları ölçümlerde hastanenin iç ve bahçe bölümünde herhangi bir bulguya rastlanılamadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...